Diagnostic Veterinar

Rabie
Trichinella
EST

Cercetare

Instrumente, kituri, reactivi si consumabile in domeniul cercetarii

Kituri Diagnostic

 Kituri diagnostic 

Dialab solutions oferă kituri de testare de înaltă performanță pentru agenții zoonotici precum Trichinella Spiralis, Toxoplasma Gondii.

Kit diagnostic ELISA Trichinella Spiralis

Trichineloza este o zoonoza cauzata de nematodul Trichinella Spiralis. Oamenii se pot infecta prin consumul de carne infectata (de exemplu, carnea de porc insuficient preparata termic). Ingestia de rozătoare de catre porcine este considerată principala sursă de infecție cu Trichinella Spiralis.         

Kitul de testare Trichinella spiralis este un kit ELISA  bazat pe determinarea calitativă a anticorpilor la T. spiralis din probele de ser, plasma, sange integral sau lichidul tisular la porcine. Timpul de răspuns este mai mic de 45 min. Kitul Trichinella spiralis de testare anticorpi este primul de acest fel care urmează să fie autorizate de către USDA. Acesta utilizează un antigen excretor-secretor (E / S), care a fost purificat din larve de porci infectați. Acest antigen are un grad ridicat de specificitate pentru T. spiralis.

   Trichin-L

             Testul Trichin-L, se bazează pe principiul metodei reglementata de C.E.respectiv digestie enzimatica.  Aceasta implică digestia enzimatica a probelor cu pepsină, urmată de purificare și immunodetectie a antigenelor  de Trichinella.  Acesta metoda este mai rapida si mai fiabila detectand toate speciile de Trichinella respectiv T.Spiralis, T.pseudospiralis, T.britovi, T.papuae.

       Particulele de latex sunt acoperite de o  legătură covalentă  de anticorpi monoclonali de șoarece anti-Trichinella, astfel realizându-se detectia antigenelor de Trichinella. Citirea testului se realizează  foarte ușor, datorită utilizării de particule în suspensie de latex albastru. În cazul unui test negativ, se obţine o imagine uniformă albastră, iar în cazul unui test pozitiv, se observă o aglutinare de agregate colorate într-un albastru intens.

    

         Kit ELISA pentru detectia parazitului Toxoplasma gondii

Toxoplasmoza este o zoonoza cauzata de nematodul Toxoplasma gondii. Oamenii se pot infecta prin consumul de carne infectata (de exemplu, carnea de porc insuficient preparata termic). Ingestia de rozătoare de catre porcine este considerată principala sursă de infecție cu Toxoplasma gondii.           

Kitul de testare Toxoplasma gondii este un kit ELISA  bazat pe determinarea calitativă a anticorpilor la Toxoplasma gondii din probele de ser, plasma, sange integral sau lichidul tisular laporcine. Timpul de răspuns este mai mic de 45 min. Kitul Toxoplasma gondii  utilizează un antigen excretor-secretor (E / S), care a fost purificat din larve de porci infectați. Acest antigen are un grad ridicat de specificitate pentru Toxoplasma gondii.