Diagnostic Veterinar

Rabie
Trichinella
EST

Cercetare

Instrumente, kituri, reactivi si consumabile in domeniul cercetarii

Sisteme PCR

Sisteme de amplificare / PCR (reacție în lanț a polimerazei)

Dialab Solutions ofera sisteme de amplificare PCR de înaltă performanță ce sunt dotate cu cele mai recente progrese tehnologice, oferind o mai mare acuratețe și reproductibilitate în amplificarea acidului nucleic pentru experimente genomice. Linii de produse includ termocicloare, real-time PCR, sisteme sigilare pentru placa PX1 PCR, reactivi PCR consumabile PCR, precum și noul nostru sistem digital de PCR: QX100 digital PCR , ce oferă cuantificare absolută de amplificare ADN-ului.

Digital PCR

Sistemul Digital PCR in picături, este o tehnologie ce ofera o cuantificare absolută a acizilor nucleici, care permit detectia modificarilor genetice în aplicații cum ar fi numărul de copii și de variație de detectiea unei secventei rare. Sistemul QX100 imparte proba in 20000 de picături individuale de dimensiuni de nanolitru. După amplificarea ADN-ului prin PCR, picaturile pozitive și negative sunt numărate pentru a oferi obiectivului cuantificarea absolută la o rezoluție de o singură copie. Punctele forte ale acestui sistem sunt precizia, acuratețea și sensibilitatea net superioare tehnologiei RT-PCR.

Real-Time PCR 

Sistemele  Real-Time PCR combină un termociclor, cu un modul de reacție optic pentru detectia de fluorofori singleplex sau multiplex.  Toate sistemele  Real-Time PCR  includ funcția gradientului termic.

Thermal Cyclers

Gama de termocicloare variază de la termocicloare cu caracter personal (PCR clasic) la termocicloare upgradabile pentru RT-PCR. Termocicloarele, ofera o gama larga de optiuni menita sa satisfaca toate cerintele pietii.

Prepararea si purificarea probelor de acizi nucleici

Dialab Solutions ofera o linie completă de kituri si reactivi pentru extracția rapidă si eficientă de purificare a ARN, ADN-ului, și a produselor PCR. 

Consumabile pentru manipularea lichidelor

Dialab Solutions ofera varfuri de pipeta, tuburi, plăci cu 96 de godeuri, și cuve sunt disponibile în diverse impachetari. Produsele sunt certificate ca nu contin  DNase, Rnase sau substanțe pirogene.