Diagnostic Veterinar

Rabie
Trichinella
EST

Cercetare

Instrumente, kituri, reactivi si consumabile in domeniul cercetarii

Imunohematologie

Imunohematologia este o ramură a hematologiei care studiază reacțiile antigen-anticorp și fenomene similare ce genereaza patogeneza și manifestările clinice ale bolilor de sange.

 

Clipboard 1

 

Va punem la dispozitie o gama foarte larga de produse de o calitate superioara pentru toate testele si metodele utilizate de laboratoarele de specialitate.

Testele ce pot fi efectuate cu produsele furnizate de compania noastra includ: grup sanguin ABO, determinarea factorului RH, test Coombs direct si indirect, screening si identificare anticorpi si multe altele.

Lista produselor include urmatoarele :

Reactivi lichizi

Gama largă de anticorpi monoclonali pentru testarea grupelor de sange ce cuprinde reactivii Seraclone ™ pentru  detrminarea grupuli sanguin ABO , pentru determinarea factorului RH si pentru fenotiparea RH. De asemenea puteti regasi aici si reactivi pentru grupele de sange rare, celule pentru testarea indirecta, enzime.

 

Clipboard 2

 

 

 

Reactivi pentru controlul calitatii

 

Clipboard 3

 

Reactivii continuti in setul Control Set QC asigura verificarea bunei desfasurari a determinarilor de imunohematologie, dar si o mai buna acuratete.

 

 

 

 

 

 

 

Microplaci

O gama foarte larga de microplaci gata de utilizare care include microplaci pentru determinare grup sanguin ABO, RH, pentru screenining si identificare de anticorpi,.

Producatorul nostru, Bio – Rad, a fost intotdeauna un lider în domeniul transplantului cu produse variate, de la reactivi lichizi pentru serologie pana la microplaci gata de utilizare.

 

Clipboard 4

 

Sistemul automat  Tango infinity

Un sistem complet automatizat care va procesa toate testele de imunohematologie de rutina, incluzand : ABO/RH, screening si identificare de anticorpi, cross-matching. Sistemul presupune o minima interventie din partea operatorilor datorita stabilitatii reactivilor la bordul instrumentului de 7 zile.

Clipboard 5